Enge Buren - De Ware Naaktheid
17
apr
De Ware Naaktheid
Enge Buren
info tickets
LOS - Total LOS
22
mei
Total LOS
LOS
info tickets
Focus + support -
04
apr

Focus + support
info tickets
Viva la Liberta -
04
mrt

Viva la Liberta
info tickets
The Croods -
18
mrt

The Croods
info tickets
Io Sono Li (Amnesty Special) -
18
mrt

Io Sono Li (Amnesty Special)
info tickets

Het Schaftlokaal


Deel de smaak, proef het moment!

Grand café Het Schaftlokaal is het smeltpunt van sfeer en smaak. Waar goed proeven de gewoonste zaak van de wereld is en waar alle gerechten geserveerd worden in onze wereldberoemde ‘huisgegoten’, geëmailleerde pannen. Ruim 250 jaar robuuste geschiedenis, verankerd in de grond, de streek en in de harten van vele generaties. Het ‘oergevoel’ noemen wij dat, we serveren het graag bij u aan tafel.

Combineer, probeer... en nog een keer: onze Potten- en Pannen proeverij liegt er niet om. Elk gerecht dat u bestelt wordt geserveerd in een pot of pan, bedoeld om te delen met elkaar. Op deze manier proeft u niet alleen meer, u ervaart meer smaak met uw gezelschap. Oergezellig lang tafelen dus: deel de smaak, proef het moment.

Reserveer Hier

Zalen

 

De DRU Cultuurfabriek is een A1-locatie voor het organiseren van bijzondere evenementen en bijeenkomsten. Op deze pagina treft u een overzicht van onze unieke zalen en een sfeerimpressie van de DRU Cultuurfabriek en het DRU Industriepark.


 

Kies hier uw zaal Verder
DRU Cultuurfabriek

Spotlight

16 FEB
Maak kans op de nieuwe cd van Enge Buren
Maak kans op de nieuwe cd ‘Ik Wil Alles’ van cabaretgroep Enge Buren. Beantwoord de volg...
11 MRT
Horecatalent van de Achterhoek
28 MRT
Jonge Achterhoekse Film Artiesten

Weblog

16 FEB
The Kik

Concertverslag

Lees Meer

Naast het beheren van cultureel erfgoed en het aanbieden van een cultureel programma, is het doel van de DRU Cultuurfabriek om een culturele broed- en ontmoetingsplaats te zijn voor jong en oud. We stimuleren actieve en passieve beleving van kunst & cultuur voor iedereen in de gemeente Oude IJsselstreek en omgeving. We werken nauw samen met (amateur)verenigingen waarvan er vele in het Portiersgebouw repeteren en concerten geven, met maatschappelijke organisaties, met de regio-theaters en het basis- en voortgezet onderwijs.

Dru Cultuurfabriek bevindt zich op het Dru Industriepark