Volledige overzicht
Volledige overzicht

Het Schaftlokaal


Deel de smaak, proef het moment!

Grand café Het Schaftlokaal is het smeltpunt van sfeer en smaak. Waar goed proeven de gewoonste zaak van de wereld is en waar alle gerechten geserveerd worden in onze wereldberoemde ‘huisgegoten’, geëmailleerde pannen. Ruim 250 jaar robuuste geschiedenis, verankerd in de grond, de streek en in de harten van vele generaties. Het ‘oergevoel’ noemen wij dat, we serveren het graag bij u aan tafel.

Combineer, probeer... en nog een keer: onze Potten- en Pannen proeverij liegt er niet om. Elk gerecht dat u bestelt wordt geserveerd in een pot of pan, bedoeld om te delen met elkaar. Op deze manier proeft u niet alleen meer, u ervaart meer smaak met uw gezelschap. Oergezellig lang tafelen dus: deel de smaak, proef het moment.

Reserveer Hier

Zalen

De DRU Cultuurfabriek is een A1-locatie voor het organiseren van bijzondere evenementen en bijeenkomsten. Door zijn met zorg bewaarde industriële uitstraling en zijn prachtige ligging ten opzichte van de Oude IJssel is het een geliefde locatie voor bijeenkomsten van 5 tot 1.500 personen. In de Cultuurfabriek bevinden zich o.a. een theaterzaal, een poppodium, een filmhuis, grand café Het Schaftlokaal en zes unieke vergaderzalen.

De zalen van de DRU Cultuurfabriek zijn modern ingericht met behoud van de authentieke uitstraling. Alle zalen zijn flexibel in te richten en voorzien van isolatie, technische installaties, sanitair en gratis WIFI, zodat de ruimtes voldoen aan de eisen van deze tijd en geschikt zijn voor de meest uiteenlopende evenementen. De DRU Cultuurfabriek is daarmee dè ultieme locatie voor het organiseren van beurzen en congressen, vergaderbijeenkomsten en trainingen, (personeels) feesten en jubilea, netwerkborrels, voorstellingen en concerten, huwelijksvoltrekkingen. 

Kies hier uw zaal Verder