Ronald Snijders & Pieter Jouke - De staat van verwarring

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Ronald Snijders & Pieter Jouke - De staat van verwarring Ronald Snijders & Pieter Jouke - De staat van verwarring

Info & Tickets

Datum:

vr 12 mei 2017

Aanvang:

20:00 uur

Prijs:

Regulier: € 18,00

Zaal:

Rabobankzaal

Genre:

Cabaret

Ga je mee? VCalendar
12
Mei
Ronald Snijders & Pieter Jouke: De staat van verwarring

De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In 2006/2007 was de gelijknamige late night show op televisie te zien bij de VPRO. Nu dus ook in het theater met o.a. twee interessante gasten uit Ulft, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij. Maar wat zei Dies meer? Helemaal niets! Ook goed.

Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

Eén van de twee special guests in Ulft is Alard Ross, die je kunt kennen van Optimaal FM en als eigenaar van Het Hemeltje in Ulft. 

Snijders is bekend van: ‘Larie’,  ‘RamBam’, normalemensen.nl, ‘Wat Als…’, De slimste mens’ en van zijn boek en de vaste rubriek ´De Alfabetweter´ in De Volkskrant. Ook verschijnt Snijders regelmatig aan tafel in DWDD. Daarnaast is hij in de theaters te zien met zijn voorstelling ‘Welke show’.

Jouke kent u van: CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict en De slimste mens. Jouke is ook de initiatiefnemer van de Carré CliniClowns Humormarathon.  Daarnaast is hij een van de drie breinen achter Burorenkema.nl. Jouke maakt ook deel uit van De Hyena’s en toert met zijn solo-voorstelling ‘Dingen die ik dacht’ langs de Nederlandse theaters.  Jouke wordt door de pers vergeleken met Herman Finkers, Wim Helsen en Woody Allen.

Inclusief consumptie

Neem hier een voorproefje van HumorTV.

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Ronald Snijders & Pieter Jouke'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden