Eric Steckel + Leif de Leeuw

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Eric Steckel + Leif de Leeuw Eric Steckel + Leif de Leeuw Eric Steckel + Leif de Leeuw

Info & Tickets

Datum:

za 22 apr 2017

Aanvang:

20:00 uur

Prijs:

Voorverkoop: € 15,00
Deurverkoop: € 18,00

Zaal:

Popzaal

Genre(s):

Rock, Blues

Ga je mee? VCalendar
22
Apr
Eric Steckel + Leif de Leeuw:

Eric Steckel is momenteel een van de snelst groeiende gitaarvirtuozen in de blues- en rockwereld. Hij is hard op weg naar wereldwijde bekendheid en krijgt grote waardering van zijn collega’s uit de gitaargemeenschap.

Eric’s debuut album ‘A Few Degrees Warmer’, is live is opgenomen in 2002 toen hij 11 jaar oud was. Enkele dagen na het uitbrengen van het album was het al een van de best verkochte albums op Amazon en CDBaby.

Al meer dan 10 jaar toert Steckel internationaal en heeft reeds 9 albums uitgebracht. Eric werd in Europa meteen omarmt door zijn fans en speelde uitverkochte shows in Nederland, Duitsland, België en Italië. 

De Britse blues artiest, John Mayall refereert naar Eric als: ‘’The hottest young guitarist we’ve come across’’

Nu, na jaren in het Europese festival en clubcircuit te hebben gespeeld is Eric terug met een nieuwe plaat,’Black Gold’. Opgenomen in Amsterdam en Nashville en onderscheidt zich als beste werk van Eric tot op heden. Eric Steckel’s energieke gitaarspel is doorspekt van authentieke blues-soul, door velen beschouwd als één van de volgende grote gitaristen in de rock- en blues scene! Een ‘must see’ voor fans van Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix en Joe Bonamassa. Eric brengt passie en energie op het podium en stelt nooit teleur! 

Speciale gast deze avond is de Leif de Leeuw Band 

Leif de Leeuw, de jonge talentvolle gitarist en tweevoudig winnaar van de Sena Young Talent Guitar Award (2009 en 2013) en zijn band maken toegankelijke muziek welke zich moeilijk laat omschrijven. Invloeden van Blues Rock, Funk, Soul, Singer-songwriter en Symfonische Rock zijn o.a. de ingrediënten in de muzikale voorraadkast van de band. Zo kon het gebeuren dat zij eind 2014 de prestigieuze Dutch Blues Challenge award wonnen en werd het jaar daarop bekroond met de titel ‘best band 2015’ tijdens de European Blues Awards. 

Tickets also available on Ticketmaster

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Eric Steckel + Leif de Leeuw'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden