The Teenz Company - Pretty Talkz

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
The Teenz Company - Pretty Talkz

Info & Tickets

Datum:

zo 19 feb 2017

Aanvang:

15:30 uur

Prijs:

Regulier: € 19,50

Zaal:

Rabobankzaal

Genre:

Theatershow

Ga je mee? VCalendar
19
Feb
The Teenz Company: Pretty Talkz

PrettyTalkZ is een professionele en energieke zang- en dansshow door een kleine groep getalenteerde tieners. Deze jonge performers worden op unieke wijze ondersteund door een top liveband. De snelheid van de acts en de waterval aan bekende en minder bekende popsongs, soms afgewisseld met wat theatrale humor, zullen een onuitwisbare indruk achterlaten bij het publiek. Stilzitten is bijna niet mogelijk! Dit is een zang- en dansshow op hoog niveau voor een groot en breed publiek met de nadruk op de leeftijd 8-18 jaar.

De twee casts van The Teenz Company zijn voor dit theaterseizoen klaargestoomd door de beste zang- en dans professionals uit het vak onder leiding van artistiek leider Sophia Wezer (bekend van o.a. Addicted to Blues, Chicago, The Wiz, Tarzan, Sweet Charity, Copacabana en Amandla! Mandela). Vocal coach is Jet Pit (docent aan het Artez-Conservatorium in Zwolle, zangcoach van The Voice Kids finaliste Imani en vele vocalisten bij grote producties als War-Horse, Soldaat van Oranje, Sister Act, Elisabeth, Billie Elliot en The Sound of Music). Choreografieën door Cora Ringelberg (docent aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts en choreografieën voor So You Think You can Dance, Popstars, Eurovision Junior Song Contest, Dancing Queen en Saturday Night fever).

M&M Liveband o.l.v. Marvin Smith
Deze leuke, jonge, maar vooral steengoede muzikanten, met een schat aan ervaring, zijn ook te zien in de Dinnershow “Brooklyn Nights” en begeleidden onlangs o.a. OG3NE, Danny de Munk, Belle Perez, Lois Lane tijdens het SBS6 programma Nederland Muziekland.

De entreeprijs is inclusief consumptie.
Dit is een verhuring. 

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'The Teenz Company'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden