Hats off to Led Zeppelin

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Hats off to Led Zeppelin Hats off to Led Zeppelin

Info & Tickets

Datum:

za 08 apr 2017

Aanvang:

20:00 uur

Prijs:

Voorverkoop: € 12,00
Deurverkoop: € 15,00

Zaal:

Popzaal

Genre:

Classic Rock

Ga je mee? VCalendar
08
Apr
Hats off to Led Zeppelin:

Hats Off To Led Zeppelin (UK) werd in 2013 uitgeroepen tot  “UK'S BEST TRIBUTE ACT”en bestaat uit een viertal topmusici, waaronder Peter Eldridge (bekend van West End-productie ‘We Will Rock You’) en Jack Tanner (bekend van de wereldwijde theatershows Thriller Live en Dancing in the Streets). Leuk detail: de manager van de band is Warren Grant, zoon van de originele Led Zeppelin-manager, Ian Grant. Hats Off To Led Zeppelin is ook de enige tributeband die een officieel endorsement heeft van Marshall (de welbekende versterkers). Vorig jaar nog speelden ze de tent plat op Paaspop in Schijndel.

Voor de mannen van Hats off to Led Zeppelin aftrappen wordt de zaal op passende wijze opgewarmd door Black Top.
Black Top is een gierend en ronkend blues rock trio met een rock ‘n roll instelling, heeft een frisse benadering van blues rock en zet klassiekers met ballen en respect voor het genre neer.

Black Top bracht eind 2008 het debuut album ‘Rough ’n Gritty’ uit. Het album werd in binnen- en buitenland goed ontvangen en de band kreeg een grote schare fans. Het trio presenteerde het tweede album Sour Milk in een uitverkocht Paradiso Amsterdam. 

Black Top toont met het nieuwe derde album “Cherry Picking” binnen de bluesrockwereld weer een kracht te zijn om rekening mee te houden.

« Terug naar overzicht

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Hats off to Led Zeppelin'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden