Randy Hansen + BBR Band

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Randy Hansen + BBR Band Randy Hansen + BBR Band

Info & Tickets

Datum:

za 13 mei 2017

Aanvang:

20:00 uur

Prijs:

Voorverkoop: € 18,00
Deurverkoop: € 21,00

Zaal:

Popzaal

Genre:

Rock

Ga je mee? VCalendar
13
Mei
Randy Hansen + BBR Band:

Je zou zweren dat Jimi Hendrix nog leeft als je Randy Hansen live ziet spelen. Zijn Hendrix-imitatie komt namelijk akelig dicht in de buurt van de meester zelf. De in Seattle geboren gitarist staat al vanaf de jaren 80 bekend als een van de beste Hendrix tribute-artiesten. Hij speelde diverse malen met Jimi’s originele Experience band en tourde met klinkende namen als The Beach Boys, Uriah Heep, Blue Oyster Cult en Jethro Tull. Maar zijn repertoire bestaat niet alleen uit materiaal van Hendrix; hij speelt ook eigen werk in de geest van zijn idool.Dit weekend is het precies 50 jaar geleden dat Hendrix’ album ‘Are You Experienced’ uitkwam.Daar gaat Randy Hansen vast en zeker zijn tanden in zetten. Verwacht een experience die nog lang als purple haze in je hoofd blijft hangen.

Support Randy Hansen is bekend: The BBR Band

Vijf mannen, één passie: muziek !
Van grote podia tot kleine kroegjes, van studio tot radio. Ervaren, bejubeld, verguisd, gelouterd. Gevallen en opgestaan…Verbonden.
No nonsense: Lets Boogie !


« Terug naar overzicht

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Randy Hansen + BBR Band'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden