The Salt of the Earth

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
The Salt of the Earth

Info & Tickets

Datum:

wo 05 apr 2017

Aanvang:

20:00 uur

Tot:

21:50 uur

Prijs:

Geen rang (volloopplaatsen): € 6,00

Zaal:

Rabobankzaal - vrije plaatskeuze

Genre:

Film

Ga je mee? VCalendar
05
Apr
The Salt of the Earth:

The Salt of the Earth toont een portret van de wereldwijd gerenommeerde fotograaf Sebastião Salgado, bekend van projecten als ‘Workers’, ‘Other Americas’, ‘Africa’ en ‘Genesis’.

De afgelopen 40 jaar heeft de Braziliaanse fotograaf door de continenten getrokken, in de voetsporen van een altijd-veranderende mensheid. Hij fotografeerde vergeten gebieden en mensen, en ook een aantal grootse gebeurtenissen van onze tijd; internationale conflicten, hongersnood en exodus. Daarna begon hij aan de ontdekking van schitterende landschappen en wilde fauna en flora.

Deze prachtige documentaire werd bekroond met de speciale Juryprijs  (Un Certain Regard) op het Filmfestival van Cannes 2014. Sebastião Salgado’s leven en werk worden onthuld door zijn zoon, regisseur Juliano Ribeiro Salgado, en door regisseur Wim Wenders die eerder de succesvolle 3D documentaire PINA maakte. Samen vergezelden ze Sebastião tijdens zijn verre reizen.

110 minuten
Vanaf 16 jaar

« Terug naar overzicht

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'The Salt of the Earth'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden