Bert Heerink - Golden Heerink tour

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Bert Heerink - Golden Heerink tour Bert Heerink - Golden Heerink tour Bert Heerink - Golden Heerink tour

Info & Tickets

Datum:

za 27 jan 2018

Aanvang:

20:00 uur

Zaal:

Popzaal

Genre(s):

Rock, Classic Rock

Ga je mee? VCalendar
27
Jan
Bert Heerink: Golden Heerink tour

Golden Heerink Tour

Dit weeekend viert Bert Heerink zijn 65e verjaardag en zijn 50 jarige jubileum als artiest ! Waar kan hij dat beter doen als de plek waar hij opgroeide en voor het eerst met muziek in aanraking kwam?  In de Achterhoek !

Zanger Bert Heerink staat behalve om zijn wereldberoemde rockstem ook  bekend als de duizendpoot onder de Nederlandse zangers; ex frontman bij de rockband “Vandenberg”, bij Kayak en thans bij Jan Akkermans My Brainbox, maar ook maker van prachtige Nederlandstalige nummers als “Afscheid”, Disney’s “Twee Werelden” en natuurlijk “Juli July”.

Daarnaast was Heerink in zijn 50 jarige carrière menigmaal hoofdrolspeler in musicalproducties (o.a. “Tommy” en “Queen in Concert”) vertolkte hij Pink Floyd nummers met het Noord Nederlands Orkest en maakte een aantal eigen albums waaronder het prachtige Purify en natuurlijk Better Yet.

Op 15 jarige leeftijd begonnen in het Achterhoekse bandje Threshold ( met o.a. Dick en Paul Kemper) en uitgegroeid tot icoon van de Nederlandse popmuziek! 

Een compleet overzicht van de afgelopen 50 jaar brengen kán alleen maar met een superband als Boulevard waarmee Bert o.a. met de Heeren van Oranje al in de theaters te zien was. Kers op de taart is het gastoptreden van gitaarvirtuoos Jan Akkerman; voorbeeld en vriend van Bert.

En ergens in het programma is er nog ruimte voor een tweede verrassing…..

Let op, per 7 juni as stapt de DRU Cultuurfabriek over naar een nieuw ticketsysyeem. Vanaf dat moment zijn de kaarten vanaf 9:00 verkrijgbaar via ons nieuwe systeem. 

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Bert Heerink'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden