Hapje Cultuur met fotografie van A Nice Try Production

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Hapje Cultuur met fotografie van A Nice Try Production Hapje Cultuur met fotografie van A Nice Try Production

Info & Tickets

Datum:

zo 26 feb 2017

Aanvang:

11:30 uur

Tot:

12:30 uur

Prijs:

Geen rang (volloopplaatsen): € 2,50

Zaal:

DRU Cultuurfabriek

Genre:

Hapje Cultuur

Ga je mee? VCalendar
26
Feb
Hapje Cultuur met fotografie van A Nice Try Production:

Op zondag 26 februari staat Hapje Cultuur in de DRU Cultuurfabriek in het teken van de fotografie van A Nice Try Production. Momenteel is de expositie “Size does Matter” van A Nice Try Production te zien in de foyer van de DRU Cultuurfabriek en in de hal richting Popzaal. De expositie bevat een selectie foto’s van live-performances als muziek, theater en dans. “Size does Matter” was eerder te zien in de Deventer Schouwburg.

De dame achter A Nice Try Production vertelt tijdens Hapje Cultuur over haar liefde voor fotografie en live-performances. Zelf zegt zij: “I’ll Keep You Where The Light Is. Dit is de tekst van mijn logo en raakt voor mij de essentie van het werk dat ik doe. Naast dat fotografie natuurlijk letterlijk “schrijven met licht” betekent, zoeken de onderwerpen/mensen die ik vastleg ook bewust het licht op; willen daar staan. Door het vastleggen van die momenten vereeuwig ik ze daar. Van de drukte in een foto-pit tijdens live concerten, mijn bijdrage aan het stimuleren van jong professioneel talent tot de interviewverslagen voor de Blueskrant en de creatieve zijsporen die ik met collega’s uit verwante werkvelden bewandel; deze dingen heb ik vorm gegeven in een ‘Hapje Cultuur’."

Hapje Cultuur
Eén keer in de maand op zondag: smakelijke bijeenkomsten in de DRU Cultuurfabriek. In een intieme setting presenteren kunstenaars, musici, schrijvers en vele anderen hun werk. Van 11:30 - 12:30 uur, entree € 2,50 (inclusief hapje). Kaarten zijn verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Hapje Cultuur met fotografie van A Nice Try Production'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden