Hapje Cultuur met Hajon Westerveld

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Hapje Cultuur met Hajon Westerveld

Info & Tickets

Datum:

zo 26 mrt 2017

Aanvang:

11:30 uur

Tot:

12:30 uur

Prijs:

Geen rang (volloopplaatsen): € 2,50

Zaal:

DRU Cultuurfabriek

Genre:

Hapje Cultuur

Ga je mee? VCalendar
26
Mrt
Hapje Cultuur met Hajon Westerveld:

Op zondag 26 maart wordt de editie van Hapje Cultuur in de DRU Cultuurfabriek verzorgd door Hajon Westerveld, voorzitter van Stichting Huntenpop. Hajon is 44 jaar en woonachtig in Ulft. Hij is vader van een tweeling van zeven en sportfanaat. Hij is ondernemer in de reparatie van mobiele telefoons en daarnaast actief als voorzitter van Stichting Huntenpop. Deze stichting organiseert jaarlijks het muziekfestival Huntenpop. Het festival vindt dit jaar voor de 28e keer plaats (sinds 2009 op het DRU Park). Tijdens Hapje Cultuur wordt Hajon door Michel Rözer geïnterviewd over Huntenpop vroeger, nu en in de toekomst.

Hapje Cultuur
Eén keer in de maand op zondag: smakelijke bijeenkomsten in de DRU Cultuurfabriek. In een intieme setting presenteren kunstenaars, musici, schrijvers en vele anderen hun werk. Van 11:30 - 12:30 uur, entree € 2,50 (inclusief hapje). Kaarten zijn verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Hapje Cultuur met Hajon Westerveld'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden