Infloyd

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Infloyd

Info & Tickets

Datum:

za 04 nov 2017

Aanvang:

20:00 uur

Zaal:

Popzaal

Genre:

Tribute/Covers

Ga je mee? VCalendar
04
Nov
Infloyd:

Ticketinfo onderaan tekst. 

Infloyd is sinds 2013 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland. Hun derde grote tour (Amused to Death) deed in 2016 een afgeladen DRU Cultuurfabriek aan en werd in februari 2017 afgesloten in AFAS Live in Amsterdam.

In september 2017 toert Infloyd door Nederland met een compleet nieuwe show, en komt de band op veler verzoek terug naar Ulft. Tijdens dit concert staan de Pink Floyd albums The Final Cut (1983) en Animals (1977) centraal.

The Final Cut is het laatste Pink Floyd-album waarbij Roger Waters deel uitmaakte van de band. Tijdens de opnames van het album waren de spanningen tussen de bandleden al aanwezig. Alle nummers zijn geschreven door Roger Waters. Direct na de opnames gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Geen van de nummers van The Final Cut is ooit live uitgevoerd door Pink Floyd. Volgens Infloyd verdient het album na 34 jaar een live-podium. Een unieke kans om de nummers op de plaat eens live te horen.

Ook het 40-jarige album Animals wordt in zijn compleetheid live gebracht door The Dutch Pink Floyd tribute. De plaat die muzikaal en tekstueel zo glansrijk tijdloos is. En dat is nog niet alles, want de inmiddels roemruchte derde set met all-time favourites maakt de ultieme Pink Floyd avond compleet.

Let op, per 7 juni as stapt de DRU Cultuurfabriek over naar een nieuw ticketsysyeem. Vanaf dat moment zijn de kaarten vanaf 9:00 verkrijgbaar via ons nieuwe systeem. Tot die tijd zijn de kaarten voor deze show te koop via Ticketmaster

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Infloyd'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden