Ruben Hoeke Band + Sweet Bourbon

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Ruben Hoeke Band + Sweet Bourbon

Info & Tickets

Datum:

za 09 sep 2017

Aanvang:

20:00 uur

Zaal:

Popzaal

Genre:

Blues

Ga je mee? VCalendar
09
Sep
Ruben Hoeke Band + Sweet Bourbon :

Ticket informatie onderaan tekst.

Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild. Eind 2017 staat hij al 25 jaar op de buhne en dat viert hij met een jubileumtour.

‘Stergitarist van wereldklasse.’ (Lust for Life)

 ‘Een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’ (Platomania)

 ‘Eenzame hoogte binnen de Blues en Rockscene in Nederland.' (Rockportaal)

  'An instant high energy blues rock classic. A six string magnum opus!' (Neal Vaughan - Australia)

"Ruben Hoeke toont ook nu weer dat hij gewoon de beste blues- en rockgitarist in de Benelux is en misschien ook wel ver daarbuiten.’ (Bluesmagazine)

Zo wordt gitarist Ruben Hoeke door de pers omschreven en dat is niet voor niks.

Sinds zijn eerste optreden op 10 december 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao en deelde het podium met talloze nationale en internationale artiesten. 

Het eerste deel van de avond staat in het teken van de albumrelease van de eerste volwaardige schijf van Sweet Bourbon & The Bourbonnettes. Sweet Bourbon, een bluesband uit Gelderland. De band bestaat uit een gemêleerd gezelschap. Ervaren rotten presenteren zich in een powerfull combinatie. De band heeft een stevig geluid, musiceert vol passie met uitstapjes naar blues en rock gerelateerde roots. Naast veel eigen werk brengt de band bewerkingen van onder andere de Cream, Gov’t Mule, Peter Frampton, Bullfrog Blues Machine, Paul Rogers Muddy Waters Tribute.

Let op, per 7 juni as stappen wij over naar een nieuw ticketsysteem. Vanaf dat moment zijn de kaarten vanaf 9:00 verkrijgbaar via ons nieuwe systeem. Tot die tijd zijn de kaarten voor deze show te koop via Ticketmaster.

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Ruben Hoeke Band + Sweet Bourbon '. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden