Spinvis

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Spinvis

Info & Tickets

Datum:

za 16 dec 2017

Aanvang:

20:00 uur

Zaal:

Popzaal

Genre:

Pop

Ga je mee? VCalendar
16
Dec
Spinvis :

Het is misschien wel het album waar het meest naar uitgekeken wordt. De nieuwe Spinvis. Eind april verschijnt ie, ‘Trein Vuur Dageraad’.

Het verhaal komt tot ons in dertien stukken. Dertien nieuwe klassiekers die zich met geen pen laten omschrijven, behalve dan dat ze ‘Vintage Spinvis’ zijn.

Erik de Jong alias Spinvis is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005) en Tot Ziens, Justine Keller (2011). 

Let op, per 7 juni as stapt de DRU Cultuurfabriek over naar een nieuw ticketsysyeem. Vanaf dat moment zijn de kaarten vanaf 9:00 verkrijgbaar via ons nieuwe systeem. Tot die tijd zijn de kaarten voor deze show te koop via Ticketmaster.

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Spinvis '. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden