Hapje Cultuur met Ton van Vliet

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Hapje Cultuur met Ton van Vliet

Info & Tickets

Datum:

zo 21 mei 2017

Aanvang:

11:30 uur

Tot:

12:30 uur

Prijs:

Geen rang (volloopplaatsen): € 2,50

Zaal:

DRU Cultuurfabriek

Genre:

Hapje Cultuur

Ga je mee? VCalendar
21
Mei
Hapje Cultuur met Ton van Vliet:

Op zondag 21 mei verzorgt Ton van Vliet de editie van Hapje Cultuur. Ton van Vliet is zelfstandig fotograaf en geeft al 37 jaar fotocursussen. De laatste jaren onder de naam Fotocursus Achterhoek in zijn eigen atelier in Terborg.

Tijdens Hapje Cultuur op zondag 21 mei vertelt Ton aan de hand van voorbeelden over de wisselwerking tussen het lesgeven en zijn eigen werk. En hoe het lesgeven is veranderd door de intrede van de digitale fotografie; maar ook waar dat hetzelfde is gebleven. Zijn eigen ervaringen als fotograaf verwerkt hij in de cursussen, die hij aan beginnende en gevorderde amateurfotografen geeft. Ton vertelt: “Het lesgeven houdt me scherp. Het dwingt me op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de fotografie. Wat ik kan en leer, wil ik graag met anderen delen.”

Hapje Cultuur wordt afgesloten met een bezoek aan de expositie ‘In de voetsporen van...’ in het Ketelhuis naast de DRU Cultuurfabriek. Hier zijn foto’s te zien van de gevorderde cursisten die een heel seizoen gewerkt hebben aan dit thema.

Hapje Cultuur
Eén keer in de maand op zondag: smakelijke bijeenkomsten in de DRU Cultuurfabriek. In een intieme setting presenteren kunstenaars, musici, schrijvers en vele anderen hun werk. Van 11:30 - 12:30 uur, entree € 2,50 (inclusief hapje). 

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Hapje Cultuur met Ton van Vliet'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden