nieuws

Metal on Metal haalt een stevig metalprogramma naar de Achterhoek lees meer

60
Het bruist in de zomer bij de DRU Cultuurfabriek!
30.06.2017

Bekijk in de agenda onze bruisende activiteiten in de zomer. De buitenfilm, jamsessie bij het kampvuur, Bier Blues & BBQ en de Woensdag Waterdagen voor kids: ze zijn er allemaal weer! Nieuw dit jaar is de heerlijke Balkan avond op zaterdag 15 juli. En er is meer.

Deze zomer dagelijks te zien & beleven in en rondom de DRU Cultuurfabriek:

Foto-expositie Eindexamenklas Fotovakschool
In de foyer van de DRU Cultuurfabriek is een zomerexpositie te zien van de eindexamenklas Fotografie Vakopleiding van de fotovakschool in Apeldoorn. Zes studenten laten ieder vijf prachtige werken zien die samen hun eindopdracht vormen. De expositie is gratis te bezichtigen gedurende onze openingstijden. 
Foyer | Gratis entree 

Eten wat de pot schaft
Geen zin om te koken in de vakantie? Onze koks nemen het graag van je over! Je eet letterlijk ‘wat de pot schaft’ waarbij je keuze hebt uit vlees, vis of vegetarisch.
€ 15,00 | Grand café Het Schaftlokaal

Scootertocht (vanaf 2 personen)
Ontdek de Achterhoek op een milieuvriendelijke, elektrische scooter en geniet van de prachtige omgeving. Ontvangst in grand café Het Schaftlokaal met koffie/thee en iets lekkers. Vertrek is ook vanaf hier. Totale duur: 4 uur. Reserveren via DRU Cultuurfabriek (0315-714358). Vraag naar de voorwaarden. Prijs € 35,50 per persoon 

Scootertocht deluxe (vanaf 2 personen)
Je wordt ontvangen met een Holzplatte lunch en een drankje in grand café Het Schaftlokaal. Daarna stap je op de milieuvriendelijke, elektrische scooter en rijd je middels een mooie route naar ijsboerderij ’t Kempke voor een lekker ijsje. Bij terugkomst kun je genieten van een hapje en drankje. Totale duur: 5 uur. Reserveren via DRU Cultuurfabriek (0315-714358). Vraag naar de voorwaarden. Prijs € 49,50 per persoon

Culinaire fiets- of wandeltocht
Speciaal voor de echte wandel- en fietsliefhebbers is er een culinaire route uitgezet over een afstand van circa 22 km. De start van de route is de DRU Cultuurfabriek alwaar je wordt ontvangen met koffie en smokkelkoek. Vervolgens leidt de route je via de mooiste plekjes in de Achterhoek naar Wijngoed Montferland en terug. Bij terugkeer op de DRU kun je in grand café Het Schaftlokaal terecht voor een heerlijke lunch of diner. Wijngoed Montferland is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur. De route is gratis verkrijgbaar bij de receptie van de DRU Cultuurfabriek. 

Fotospeurtocht (7+)
Een uitdagende speurtocht waarbij je met behulp van foto’s je weg gaat vinden over het mooie DRU Industriepark. Wanneer je na afloop de antwoorden inlevert bij grand café Het Schaftlokaal, ontvang je een leuke prijs. We hebben dit jaar een nieuwe speurtocht! 
€ 1,50

Slurp & Smikkel knipkaart
Lekker slurpen en smikkelen, dat wil toch iedereen! Koop onze Slurp & Smikkel knipkaart en kies zelf wanneer je gaat genieten van een zakje chips, glaasje ranja, puntzak frites met mayo en een lekker ijsje.
€ 5,50