nieuws

Hun typetjes zijn zo mogelijk nóg beroemder dan zijzelf: Vrijdag & Sandifort lees meer

60
Janne Schra
06.12.2017

 

Zaterdag 9 december

Janne Schra werkt momenteel aan haar nieuwe studio album dat naar verwachting in februari 2018 uit zal komen. In de DRU Cultuurfabriek probeert Janne haar nieuwe liedjes alvast uit op zaterdag 9 december.

De Nederlandse zangeres Janne Schra (ook wel Schradinova) scoorde een grote hit met de band ‘Room Eleven’, maar die hield in januari 2010 op te bestaan. Begin 2013 kwam Janne’s eerste, titelloze, album onder haar eigen naam uit. Ze maakte in 2014 een album met Robin Nolan, haar liedjes begeleidt door zigeunermuzikanten in de stijl van Django Reinhardt. In februari 2015 kwam haar album PONZO uit.

Ben jij ook zo benieuwd naar haar nieuwe album? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via onze website