De zomervakantie komt er aan
30.05.2018

De zomervakantie komt er aan!

Voor veel mensen een tijd waar het hele jaar naar uitgekeken wordt. Lekker zwemmen  of gezellig er op uit. Naast het zomerprogramma hebben we ook verschillende dagelijkse arrangementen/activiteiten. 

 

Zomer-expositie
In de foyer van de DRU Cultuurfabriek is een zomer-expositie te bezichtigen. De expositie is dagelijks gratis te bezichtigen gedurende onze openingstijden. Kijk op onze website voor meer informatie over de inhoud en kunstenaar van de expositie, data en tijden.


Eten wat de pot schaft
Geen zin om te koken in de vakantie? Onze koks nemen het graag van je over! Je eet letterlijk ‘wat de pot schaft’ waarbij je keuze hebt uit vlees, vis of vegetarisch.

€ 17,50 | Grand café Het Schaftlokaal 


Culinaire fiets- of wandeltocht
Speciaal voor de echte wandel- en fietsliefhebbers is er een culinaire route van circa 22 km uitgezet. De start van de route is de DRU Cultuurfabriek. Vervolgens leidt de route je via de mooiste plekjes in de Achterhoek naar Wijngoed Montferland en terug. Bij terugkeer op de DRU kun je in grand café Het Schaftlokaal terecht voor een heerlijke lunch of diner. Wijngoed Montferland is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur. De route is gratis verkrijgbaar bij de receptie van de DRU Cultuurfabriek.

 

Leuk voor kids!

Fotospeurtocht (7+)
Een uitdagende speurtocht waarbij je met behulp van foto’s je weg gaat vinden over het mooie DRU Industriepark. Wanneer je na afloop de antwoorden inlevert bij grand café Het Schaftlokaal, ontvang je een leuke prijs. We hebben dit jaar weer een nieuwe speurtocht!

€ 1,50

 

Slurp & Smikkel knipkaart 
Lekker slurpen en smikkelen, dat wil toch iedereen! Koop onze Slurp & Smikkel knipkaart en kies zelf wanneer je gaat genieten van een zakje chips, glaasje ranja, puntzak frites met mayo en een lekker ijsje.

€ 5,50

 

 

Kijk voor meer arrangementen op en rondom het DRU Industriepark in de brochure ‘IJzersterke Arrangementen in de Oude IJsselstreek’ of op www.dru-industriepark.nl