nieuws

Permanente ruimte te huur lees meer

60
In november gratis met het openbaar vervoer van en naar de DRU Cultuurfabriek
26.10.2018

Vervoersbedrijf Arriva en de DRU Cultuurfabriek slaan de handen ineen voor een complete middag of avond uit. Wanneer bezoekers in de maand november een theatervoorstelling, film of concert bezoeken in de DRU Cultuurfabriek, reizen zij op de dag van de voorstelling gratis met de trein en bus van Arriva.

Zo werkt het
Nadat bezoekers online kaarten hebben besteld voor een activiteit in de DRU Cultuurfabriek krijgen zij een e-mail met unieke actiecode waarmee in de webshop van Arriva digitale vervoersbewijzen kunnen worden besteld. De actie is geldig voor alle culturele activiteiten die plaatsvinden in november waarvoor de DRU Cultuurfabriek kaartverkoop verzorgt. Bezoekers die al kaarten hebben besteld voor een activiteit die maand ontvangen eind oktober een e-mail met actiecode. Voor deze actie is een beperkt aantal actiecodes beschikbaar
. De actie is alleen geldig in bus en trein op vertoon van het OV-ticket en het ticket van de DRU Cultuurfabriek. Meer informatie over de dienstregeling van en naar de DRU Cultuurfabriek is te vinden op de website www.arriva.nl


Dag van de Achterhoekse Popmuziek
Tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek op zaterdag 17 november wordt op feestelijke muzikale wijze aandacht geschonken aan de bijzondere samenwerking tussen Arriva en de DRU Cultuurfabriek. Tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek spelen Achterhoekse artiesten op ongeveer dertig locaties in de Achterhoek. Dit jaar wordt daar een nieuwe locatie aan toegevoegd en vormt de trein het bijzondere podium voor verschillende Achterhoekse muzikanten. Waaronder Ferdi Joly, voormalig gitarist van Normaal, die het nummer D’n Achterhoek Tsjoek opnam over de lijn Winterswijk-Zutphen.