nieuws

Foto-expositie Parels van de Achterhoek in de foyer lees meer

60
Aanvang: 15:00
Rabobankzaal
Genre: Jeugdfilm

Een week voor kerst ziet Max een hele grote eland door het dak van de schuur vallen. Deze eland, genaamd Moos, blijkt te kunnen praten! En dat niet alleen, hij werkt ook nog eens voor de Kerstman. Moos maakt altijd de testvluchten met de Kerstman, voordat de rendieren het echte werk doen met kerst. Helaas is Moos de controle over de slee verloren en is de Kerstman ver weg van hem neergestort. Dus nu moet hij vliegensvlug de Kerstman vinden, anders krijgt niemand een kerstcadeautje dit jaar. Zal het Max en Moos lukken de Kerstman te vinden en de slee op tijd weer in de lucht te krijgen?

Wegens groot succes wordt deze film nogmaals vertoond.

Geschikt voor alle leeftijden. 80 minuten. 

 

KOOP TICKETS