nieuws

Nieuw jaarprogramma Galerie bij de Boeken lees meer

60
Aanvang: 15:00
Rabobankzaal
Genre: Jeugdfilm

De negenjarige Wim droomt ervan om naar school te gaan, maar hij woont in een weeshuis. Samen met de andere weeskinderen wordt hij uitgebuit en moet hij dagelijks hard werken in  de illegale bezemfabriek van het weeshuis. Vol verlangen wachten alle kinderen op de invoering van de Schoolweg zodat kinderen tussen zes en twaalf jaar verplicht zijn om naar school te gaan. Dan weet Wim te ontsnappen uit het weeshuis en duikt hij onder bij de boerderij van Jet om uit handen te blijven van de directrice. Het is de start van een spannend avontuur voor Wim vol met kattenkwaad, nieuwe vriendschappen en boerderijdieren.  

Nederland
Familie
88 minuten
Voor alle leeftijden

Geregisseerd door Johan Nijenhuis met Tygo Bussemakers, Mees Smits en Kim-Lian van der Meij.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

 

 

KOOP TICKETS