nieuws

Nieuw jaarprogramma Galerie bij de Boeken lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Tachtig jaar geleden werden in Noorwegen een aantal dorpen compleet weggevaagd door een tachtig meter hoge vloedgolf die werd veroorzaakt door een ingestorte bergwand. Er vielen veel slachtoffers. De ervaren geoloog Kristian heeft nu de belangrijke opdracht om de bergwand van het Noorse fjordendorp Geiranger in de gaten te houden. Als hij opmerkt dat een soortgelijke nieuwe ramp onafwendbaar is komt zijn ergste nachtmerrie uit: de bergwand valt midden in de nacht. Kristian heeft tien minuten de tijd om iedereen te evacueren en zal alles op alles moeten zetten om zoveel mogelijk mensen te redden.

Noorwegen
Actie/Drama
105 minuten
Vanaf 12 jaar

Geregisseerd door Roar Uthaug met Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp en Eili Harboe.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

 

 

KOOP TICKETS