nieuws

Foto-expositie Parels van de Achterhoek in de foyer lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

'Eén van de getalenteerdste komieken van Nederland' Het Parool ★★★★

Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt laten zien hoe gastvrijheid bedoeld is. Het zou zomaar kunnen. Althans in het universum van cabaretier Henry van Loon. In zijn voorstelling Sleutelmoment zou het wel eens allemaal tegelijkertijd kunnen gebeuren.

Op 14 december was het veelbekeken programma The Roast of Giel Beelen op Comedy Central te zien. Henry van Loon was een van de roasters. Bekijk het fragment hier terug.

Meld je aan voor ons Facebook evenement.

KOOP TICKETS