Zaal open: 20:00
Popzaal
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €20,00
Genre: Blues

Julian Sas, winnaar van de 'European Blues Award for best Artist 2016' is nationaal en internationaal geroemd om zijn gitaarspel en songwriting, Hij maakte zijn eerste album in 1996 en noemde het ‘ Where Will It End?!” Een vraag die nog steeds niet beantwoord is. Nooit? Julian Sas is muzikant in hart en nieren. Muziek is zijn passie. Het is zijn leven. Stoppen lijkt niet mogelijk en hij denkt er ook nooit over na. Julian Sas Band is één van de beste en populairste live acts is in de Europese club scene. De horizon is nog lang niet in zicht. Where Will It End? Nobody knows!


British Blues Award winnaars Catfish hebben in de UK al een reputatie opgebouwd als ijzersterke liveband met de 22 jarige fenomenale frontman Matt Long. De jonge gitarist/zanger speelt zichtbaar met échte passie voor blues. Hun debuut album knalde in één week naar een nummer 1 positie in de Britse IBBA Blues Airplay charts.

De band wordt hierna opgepikt door Mike Vernon, de legendarische blues producer uit de 60’s bekend van Fleetwood Mac en John Mayall.

Afgelopen januari verscheen hun langverwachte tweede album ‘Broken Man’ en hij steeg ook naar nummer 1 in de IBBA blues airplay charts.

In 2018 doet Catfish het vasteland aan en bereikt ook de Achterhoek.

Blues in Britain, december 2016
'Catfish's new Broken Man album...is a turning point for the band showing that not only is Catfish one of the best live bands on the blues circuit at the moment, but that the calibre of their songwriting matches that.'

Blues Matters Magazine, augustus 2017
'Catfish are one of the finest live bands in Britain today.  The quality of musicianship is outstanding and in Matt Long, they have one of the greatest young guitarists on the scene today...'
 

Meld je aan voor het Facebook evenement.
KOOP TICKETS