nieuws

Nieuw jaarprogramma Galerie bij de Boeken lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Irène werkt als longarts in het academisch ziekenhuis van Brest. Ze ontdekt een direct verband tussen een aantal verdachte sterfgevallen en een op de markt toegelaten geneesmiddel. Aan onderzoekshoofd Antoine legt zij haar ontdekking voor en uiteindelijk leidt hun onderzoek naar een machtig farmaceutisch bedrijf. Als Irène op het punt staat om dit openbaar te maken, wordt ze enorm tegengewerkt door de farmaceutische industrie. Ook ontvangt ze minder budget en vinden collega’s haar maar een bemoeial. Toch gaat ze de strijd aan om de waarheid boven water te krijgen en meer slachtoffers te voorkomen.

Geregisseerd door Emmanuelle Bercot met Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel en Charlotte Laemmel.

Frankrijk
Drama
128 minuten
Vanaf 12 jaar

Meld je aan voor het Facebook evenement.

 

KOOP TICKETS