nieuws

❄️Vier kerst op het DRU Industriepark ❄️ lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

De 18-jarige moslima Layla is van Marokkaanse afkomst, maar geboren en getogen in Amsterdam. Ze voelt zich steeds vaker minder thuis in Nederland door het heersende negatieve beeld over Marokkanen en de islam. Langzaam radicaliseert ze tot grote schrik van haar liberale ouders. Layla sluit zich aan bij een groep jonge moslims, waaronder de charismatische Abel, die strijden voor meer acceptie en het uitoefenen van hun geloof. Een wereld die haar idealen voedt en tegelijkertijd verscheurt.

Nederland
Drama
98 minuten
Vanaf 12 jaar

Geregisseerd door Mijke de Jong met Nora El Koussour, Ilias Addab en Hassan Akkouch.

Na afloop van de film liggen er petitielijsten van Amnesty voor Azza Solliman uit Egypte, een advocate die opkomt voor vrouwenrechten.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

 

KOOP TICKETS