nieuws

❄️Vier kerst op het DRU Industriepark ❄️ lees meer

60
Aanvang: 15:00
Rabobankzaal
Genre: Jeugdfilm

Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in de Noorse bergen ver weg van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers’ ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper probeert om Emma’s moeder en Aksel aan elkaar te koppelen, want hij vindt het zielig voor Emma dat zij haar vader zo mist. Maar helaas: de vonk slaat niet over. Toch geeft Casper niet op. Hij neemt steeds meer risico’s bij zijn koppelpogingen. Als dat maar goed afloopt in de woeste Noorse natuur…

Noorwegen
Familie
83 minuten
Voor alle leeftijden

Geregisseerd door Arne Lindtner Næss met Oliver Dahl, Alba Ørbech-Nilssen en Jeppe Beck Laursen.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

 

KOOP TICKETS