nieuws

Nieuw jaarprogramma Galerie bij de Boeken lees meer

60
Aanvang: 13:15
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Lezing

Aan de hand van de film The Gift gaat psycholoog Joop Roelofs in op het thema ‘Intieme Vreemden!'

Inleiding op het thema

Vaak denk je dat je de andere persoon, met wie je al een flinke tijd een intieme relatie hebt, behoorlijk goed kent. Maar in de praktijk blijkt soms dat de belevingen en de leefwerelden van jou en je partner behoorlijk van elkaar verschillen. Je kunt je niet zo goed inleven in de ander en dat geldt andersom ook. Wanneer je daarbij ook nog geconfronteerd wordt met een lang verborgen verleden van je partner, begin je je meer en meer af te vragen hoe het komt dat iemand, die je dacht te kennen, toch een vreemde voor je is. 

Inleiding op de film
Simon en Robyn zijn een jong echtpaar van wie het leven gaat zoals gepland, totdat ze een kennis van de middelbare school ontmoeten en hun wereld in een neerwaartse spiraal terechtkomt. Op het eerste gezicht herkent Simon de man niet, maar de reeks toevallige ontmoetingen leiden er toe dat een geheim uit het verleden wordt blootgelegd. Wanneer Robyn achter de waarheid komt vraagt ze zich af hoe goed mensen de persoon eigenlijk kennen die het dichtste bij hen staat.

Verenigde Staten, Australië & China
Thriller & Mysterie

2015 - 108 minuten

Vanaf 16 jaarGeregisseerd door Joel Edgerton.
Met Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton.

Entree € 12,50 inclusief pauzeconsumptie. Deze film kan ook zonder inleiding en nabeschouwing bezocht worden (aanvang 14:00 uur, entree € 8,50 inclusief pauzeconsumptie). Meer informatie.

*Wanneer je ook een ticket voor de filmlezing van 8 april koopt, betaalt je slechts € 22,50.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

 
KOOP TICKETS