Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

In Kameleon doet cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden waar hij uniek in is. Hij stemt zich af op alle aanwezigen en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op zijn bezoekers en op de avond zelf te liggen. Kameleon lijkt van toevalligheden aan elkaar te hangen maar elk moment blijkt onderdeel van een groots plan. Dit wordt een top avond voor cabaretliefhebbers!

Kameleon gaat over Dirk. Een rijke man die euthanasie gaat plegen en Leon vraagt om op te treden op zijn uitvaart. Leon besluit er op in te gaan en schrijft samen met Dirk in 3 maanden tijd een afscheidsbrief die hij op de plechtigheid zal voordragen. Alle thema’s die daarbij aangeraakt worden bespreekt Leon met het publiek waardoor elke voorstelling een uniek karakter krijgt.

"Cabaretier Leon van der Zanden gaat met de billen bloot in KAMELEON" - Eindhovens Dagblad

"Van lompe boer tot beschaafd filosoof" - Theaterkrant.nl (****)

"Bevlogen improvisator" - Cabaret.nl (***)

Meld je aan voor het Facebook evenement.

KOOP TICKETS