Zaal open: 19:30
Popzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Pop

Popquizzers opgelet ! Donderdag 8 maart organiseren wij in het kader van de Internationale Vrouwendag een speciale Who Run The World-popquiz, geheel in het teken van vrouwen. De vrouwelijke songwriters, de female fronted-bands, de onmisbare muzikantes en de muzes die als inspiratie dienden voor oneindig veel liedjes, ze komen allemaal aan bod in deze quiz die behalve bij de DRU Cultuurfabriek ook op andere plekken door het hele land wordt gespeeld.

De afgelopen jaren heeft er een duidelijke verschuiving plaatsgevonden: er zitten steeds meer vrouwen in bands. En dat zie je terug op de Nederlandse poppodia. Maar dat niet alleen, er spelen ook meer vrouwen dan ooit mee aan popquizzen. De Internationale Vrouwendag is dan ook een mooie aanleiding om een quiz te organiseren die helemaal in het teken staat van vrouwen.

En omdat het thema van de Internationale Vrouwendag dit jaar gendergelijkheid is, mogen mannen uiteraard ook gewoon meedoen! Het team mag bestaan uit maximaal 4 personen. Meedoen? Koop een teamticket voor slechts 5 euro en kom quizzen.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

KOOP TICKETS