nieuws

Bekijk nu het filmprogramma 2018 van de DRU Cultuurfabriek! Van oscarwinnende titels tot verborgen parels... lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

De 18-jarige moslima Layla is van Marokkaanse afkomst, maar geboren en getogen in Amsterdam. Ze voelt zich steeds vaker minder thuis in Nederland door het heersende negatieve beeld over Marokkanen en de islam. Langzaam radicaliseert ze tot grote schrik van haar liberale ouders. Layla sluit zich aan bij een groep jonge moslims, waaronder de charismatische Abel, die strijden voor meer acceptie en het uitoefenen van hun geloof. Een wereld die haar idealen voedt en tegelijkertijd verscheurt.

Nederland
Drama
98 minuten
Vanaf 12 jaar

Geregisseerd door Mijke de Jong met Nora El Koussour, Ilias Addab en Hassan Akkouch.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

 

KOOP TICKETS