Zaterdag 07.042018
Zaterdag 07.042018
toegang gratis
toegang gratis

Achterhoekse Band Competitie

Zaal open: 20:00
Popzaal
Aanvang: 20:30
Genre: Rock, Pop

In 2018 wordt de achtste editie van de Achterhoekse Band Competitie (ABC) gehouden op zaterdag 7 april. Dit gezamenlijke initiatief van Huntenpop en de DRU Cultuurfabriek heeft als doelstelling om talentvolle bands een kans te geven om zichzelf in de kijker te spelen.


Aan de hand van alle inschrijvingen zijn er maar liefst zes bands geselecteerd! Hieronder de bands die tijdens de Achterhoekse Band Competitie hun beste performance laten zien om een plek te bemachtigen op het grote muziekfestival Huntenpop:


EXIT THE HIVE // 7TOOLS // THIS IS MY HAPPY FACE // DEWALD // FELINA // DAWNBREAKERS


De bovengenoemde bands zullen tijdens deze competitie strijden om het felbegeerde prijzenpakket.


Het prijzenpakket omvat:

  • Een podiumplek op Huntenpop.
  • Studiotijd bij Silvox Studio.
  • Een fotoshoot met een professionele popfotograaf.
  • Behind the Corner Jaarlidmaatschap voor je band en feature artikel in Behind the Corner Popmagazine.
  • Clinic “Muzikaal ondernemen” door Popgilde.


Ook dit jaar heeft het publiek een belangrijke rol. Iedere bezoeker zal bij de optredens van de bands kunnen stemmen, dit heeft grote invloed op de uitslag deze avond! Naast een door de jury gekozen winnaar, zal het publiek zo mede bepalen welke band er op Huntenpop komt te staan.

 

Meld je aan voor het Facebook evenement.