nieuws

Nieuw jaarprogramma Galerie bij de Boeken lees meer

60
Aanvang: 14:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Kolonel Catherine Powell (Helen Mirren) staat aan het hoofd van een geheime drone missie om een groep terroristen gevangen te nemen in Nairobi, Kenia. Wanneer ze verneemt dat de groep van plan is een zelfmoordaanslag te plegen, is zij gedwongen hardere maatregelen te nemen. Piloot Steve Watts (Aaron Paul) neemt met zijn drone het schuiladres, waar de terroristen verblijven, in het vizier net op het moment dat een negenjarig meisje zich in de ‘kill zone’ begeeft. Powell zal nu met advocaten en politici moeten bepalen of de actie wel of niet doorgaat.

Verenigd Koninkrijk

Thriller
102 minuten

Vanaf 12 jaarGeregisseerd door Gavin Hood met Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman.

Deze film kan ook met inleiding en nabeschouwing bezocht worden. Aanvang 13:15 uur, entree € 12,50 inclusief pauzeconsumptie (meer informatie).

Meld je aan voor het Facebook evenement.

KOOP TICKETS