Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

De koning der Belgen Nicolas III is op staatsbezoek in het Turkse Istanboel wanneer zijn koninkrijk uiteenvalt: Wallonië heeft zich onafhankelijk verklaard. Hij moet onmiddellijk terug om zijn land te redden, maar een krachtige zonnestorm verstoort alle telecommunicatie en legt het luchtverkeer plat. Hij moet dus iets anders verzinnen. In een ultieme poging om zijn koninkrijk te redden ontsnapt de koning met behulp van een Britse documentairemaker aan de Turkse veiligheidsdiensten en begint hij aan een roadtrip dwars door de Balkan op weg naar huis.

België
Komedie / Drama
94 minuten
Voor alle leeftijden

Geregisseerd door Peter Brosens en Jessica Woodworth met Peter Van den Begin, Lucie Debay en Titus De Voogdt.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

KOOP TICKETS