nieuws

Nieuw jaarprogramma Galerie bij de Boeken lees meer

60
Zondag 27.052018
Zondag 27.052018
tickets €250
tickets €250

Hapje Cultuur met Harmonie Ulft en OVGG

Over 'Ulft: van DRU tot NU'
Aanvang: 11:30
Conferentiezaal
Genre: Hapje Cultuur

In deze editie van Hapje Cultuur wordt een klein voorproefje gegeven op 'Ulft: van DRU tot NU'.

In samenwerking met de Oudheidkundige Vereniging Gemeente Gendringen (OVGG) brengt Harmonie Ulft op zaterdag 23 juni het theaterconcert 'Ulft: van DRU tot NU' in de DRU Cultuurfabriek.


Tijdens het concert is niet alleen prachtige muziek te horen, maar zijn er ook unieke beelden van Ulft van vroeger tot nu te zien. Onder andere het ontstaan van de Pol, Oer en Ulft worden belicht.
De geschiedenis van de sportverenigingen, de schutterijen en de muziekverenigingen uit Ulft wordt met beelden getoond, begeleid met muziek van de harmonie. Uiteraard zijn er foto's en films van de OVGG te zien over het ontstaan van de DRU. Het orkest op zaterdag 23 juni staat onder leiding van dirigent Gido van Schijndel.

Hapje Cultuur
Eén keer in de maand op zondag: smakelijke bijeenkomsten in de DRU Cultuurfabriek. In een intieme setting presenteren kunstenaars, musici, schrijvers en vele anderen hun werk.
Van 11:30 – 12:30 uur, entree € 2,50 (inclusief hapje). 

Op zondag 27 mei vindt ook de kunstmanifestatie Huntenkunst plaats op het DRU Industriepark (in de SSP-HAL). Kom je met de auto? Kom dan op tijd!

KOOP TICKETS