Aanvang: 14:00
Popzaal
Genre: Special

In de popzaal kun je op zondag 27 mei genieten van de jaarlijkse ‘KeyboardXperience’. Ook dit jaar is de bezetting groot met in totaal zo’n 50 jeugdige deelnemers tussen de 8 en 25 jaar, allen afkomstig uit de (eu)regio. Naast de keyboardleerlingen van Ronald van Barele uit Nederland en Duitsland kun je optredens verwachten van in totaal 17 break- & streetdancers en 4 zangeressen. Ook is er tijdens de show visuele ondersteuning op een 6 x 4 meter grote LED-wall op het podium, die samen met licht en geluid garant staat voor een spetterende liveshow. Er is een 5 meter lange catwalk, waardoor de zangeressen, de dansers, de keytar- (keyboardgitaar), roll-up piano- en theremini-spelers zich als het ware tussen het publiek begeven.

Op het ruim twee uur durende programma staan onder andere nummers van Pink, Ed Sheeran, Kensington en Linkin Park.

De entree is 5 euro (tot 18 jaar) en 10 euro (voor volwassenen). Kaarten zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de entree van de popzaal.
Zaal open vanaf 13:30 uur. Beperkt aantal zitplaatsen, dus kom op tijd. 

Op zondag 27 mei vindt ook de kunstmanifestatie Huntenkunst plaats op het DRU Industriepark (in de SSP-HAL). Kom je met de auto? Kom dan op tijd!

KOOP TICKETS