Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Turkije, in het begin van de zomer. In een klein dorp groeien de weeskinderen Lale en haar vier zussen op bij hun grootmoeder en tante. Op een dag lopen ze van school naar huis terwijl ze heel onschuldig spelen met een aantal jongens. In het dorp zorgt dit immorele spel voor een schandaal met onverwachte consequenties. Het huis van de meisjes verandert geleidelijk in een gevangenis. School wordt vervangen door huishoudelijk werk en alles wordt in het werk gesteld om de vijf zussen uit te huwelijken. Maar dat accepteren ze niet zomaar.

Turkije / Frankrijk / Qatar / Duitsland
Drama
97 minuten
Vanaf 12 jaar

Geregisseerd door Deniz Gamze Ergüven met Erol Afsin, Ilayda Akdogan en Doga Zeynep Doguslu.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

 

KOOP TICKETS