Zaterdag 23.062018
Zaterdag 23.062018
tickets €1500
tickets €1500

Ben je helemaal koekoek!: Met Open Ogen

Goed is Goed producties
Aanvang: 20:00
Conferentiezaal
Genre: Toneel

Het is zo absurd dat het je een slechte grap lijkt: je stuurt een groepje vrijwel onbewapende VN-militairen een oorlogsgebied in en je hoopt dat ze alleen met hun aanwezigheid een etnische zuivering kunnen voorkomen. Was het maar een grap. Van 1992 tot 1995 diende het Nederlandse leger onder de vlag van de VN tijdens de oorlog in Bosnië en Herzegovina. Alhoewel de beelden van deze gruwelijke oorlog elke avond het journaal haalden, besloot de Nederlandse regering toch een vredesmacht te sturen die nog geen vlieg dood kon en mocht slaan.
In Met Open Ogen vertellen drie Bosnië veteranen over de gruwelijke oorlog waar ze getuige van zijn geweest en over de problemen die ze bij thuiskomst ondervonden.

Tekst en regie:  Boy Jonkergouw
Spel:                Heleen van Doremalen, Antoon van de Wiel, Prisca van der Mullen, Raymond Braat, Stephan Mertens

Deze voorstelling wordt georganiseerd door Karin Willemsen en vindt plaats in het kader van het kleinschalige interactieve theaterfestival ‘Ben je helemaal koekoek!.

Voorafgaand aan deze voorstelling een hapje eten? Reserveer een tafel in grand café Het Schaftlokaal via telefoonnummer 0315 - 820 201 of klik hier

KOOP TICKETS