Zaal open: 20:00
Popzaal
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €25,00
Genre: Rock, Pop

Een dag voordat hij naar het zuiden afreist voor een optreden op het grote Pinkpop-podium, geeft Blaudzun een intieme clubshow in de DRU Cultuurfabriek.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar bracht Blaudzun de nieuwe track ‘_hey now’ uit. De song is een voorbode van zijn nieuwe album ‘_UP_’ dat exact tien jaar na de release van zijn debuutalbum op 13 april verschijnt.

‘_UP_’ is het derde deel van de albumtrilogie ‘Jupiter’ waarvan in 2016 en 2017 de eerste delen verschenen. Het derde deel belichaamt voor de indierockzanger “het middenstuk van het drieluik, waarbij deel I en deel II de zijpanelen lijken te vormen”.

Naast de song ‘_hey now’ die door NPO Radio 2 werd verkozen als eerste Topsong van 2018 bevat het album 11 liedjes die zich kenmerken door veelzijdige melodieën, dansbare melancholie, en een intrigerend indiepopgeluid met de nadruk op Blaudzun’s onmiskenbare stem.

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS