nieuws

Bekijk nu het POP programma 2018 van de DRU Cultuurfabriek! lees meer

60
Aanvang: 20:00
Popzaal
Genre: Pop

HartenVrouw...

Want dat zijn ze, stuk voor stuk, de leden van Vrouwenkoor AmaZing uit Hoog-Keppel en omgeving! En dat laten ze merken op 1 en 2 juni in de Popzaal.
Daar wordt dan een bijzonder mooi optreden verzorgd.

Dit koor heeft hart voor muziek, spel, elkaar en zingt mooie moderne gevoelige nummers, zoals ‘Wat is mijn hart’ van Marco Borsato en ‘Fields of Gold’ van Sting en up beat nummers, zoals ‘Viva la Vida’ van Coldplay en ‘Pompei’ van Bastille.

Het koor zingt in onze moederstaal, maar ook in het Frans, Duits en Engels. De naam van dit optreden in Ulft is niet voor niets ‘HartenVrouw’.

De voorbereidingen zijn in volle gang; er wordt gestudeerd door duo’s, solisten, het hele koor en natuurlijk door de begeleidende muzikanten. In ‘HartenVrouw’ zal Vrouwenkoor AmaZing zich op 1 en 2 juni van haar adembenemende kant laten zien, goed voor het hart!

KOOP TICKETS