nieuws

Eerste editie van Tribute @ the Park lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €23,00
Genre: Rock

Na de vier uitverkochte ‘In The Round’-shows in november 2017 is het even stil geworden rond De Staat. Ze hebben zich teruggetrokken in hun studio in De Basis in Nijmegen en daar werd hard gewerkt aan nieuwe songs voor de opvolger van het album ‘O’.

De mannen van De Staat zullen het live spelen zeker niet zijn afgeleerd, maar ze willen graag hun songs nog een keer spelen voor een wat kleiner publiek, zodat ze goed ingespeeld de festivalpodia op zullen gaan. Daarom speelt de band twee live shows in juli, waarvan één op ons poppodium.

De Staat vierde in 2017 hun 10-jarig bestaan. De band uit Nijmegen, die in 2009 debuteerde met hun album ‘Wait for Evolution’, is jaar in jaar uit te vinden op binnen-en buitenlandse podia. Het jaar 2017 kende veel hoogtepunten voor de band: hun allereerste en tevens uitverkochte AFAS Live-show, Ambassadeurs van de Vrijheid op 5 mei, het eerste optreden in de Johan Cruyff-ArenA met The Rolling Stones en als hoogtepunt de vier uitverkochte In The Round-shows in hun eigen concerttent in Nijmegen. 


Ga voor meer informatie naar het facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS

Bekijk ook