Aanvang: 22:00
Popzaal
Deurprijs: €12,50
Genre: Dance

Na bijna een jaar stilte komen de mannen van Magnifique dit jaar terug met twee hele vette edities. De eerste editie vindt direct na de zomer plaats. Vanaf deze editie wordt er een nieuwe weg ingeslagen met een iets rauwere en meer uptempo sound. 

Voor de eerste editie na de zomer op 22 september, hebben we niemand minder dan Jones & Stephenson (live) weten te strikken. Deze oeroude oldskool heeft vele hits gescoord maar is vooral bekend van de klassieker The First Rebirth. 

De avond wordt geopend door Magnifique resident Carlos Monsalve. Hij geeft het stokje over aan Roel Salemink. Roel zet met zijn combi tussen DJ & Live een up tempo en rauwe set neer. Daarna is het tijd voor de heren van Magistraal Soundsystem. Deze heren zitten achter de Magistraal avonden in het oosten van ons land en waren ook verantwoordelijk voor de techno area op Festivaart. 

Dan wordt het tijd voor de rauwe oldskool beats van Jones & Stephenson (live). Kortom, een avond Old Skool raven met een vleugje stevige techno!

Meld je aan voor het Facebook event.

KOOP TICKETS