Aanvang: 15:00
Conferentiezaal
Deurprijs: €8,00
Genre: Special

De Poetry Slam brengt een Duits/Nederlands basistrio van twee dichters en een dichteres op het podium, aangevuld met een lokale dichter. In de DRU Cultuurfabriek treedt Maarten Buser uit Wehl op als gastdichter. In samenwerking met twee muzikanten worden gecensureerde buitenlandse werken en zelfgeschreven teksten over het onderwerp "verboden" opgevoerd. Wanneer een couplet zich hals over kop op het ritme beweegt en het ritme van de dans zo gepassioneerd de maat van de muziek voert dat woord en geluid in een uitvoeringssymbiose tot een constant nieuwe en onafhankelijke compositie komen, dan kan men zeggen: muziek ontmoet slam poëzie.

Maarten Buser (1991) is auteur, kunstjournalist en poëzierecensent. In 2016 debuteerde hij met de goed ontvangen gedichtenbundel Club Brancuzzi (uitgeverij Koppernik). Gedichten en essays van hem verschenen in onder andere Het Liegend Konijn, Liter en De Revisor. Hij studeerde Nederlands en Nederlandse letterkunde.

Voorverkoop 5 euro
Deurverkoop 8 euro

Meld je aan voor het Facebook event.

KOOP TICKETS