nieuws

Rabobank Graafschap en DRU Industriepark sluiten nieuwe partnershipovereenkomst lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

1962, gedurende de Koude Oorlog. De dove schoonmaakster Elisa vindt op een dag samen met haar collega Zelda een visachtig creatuur waarvoor ze snel empathie voelt. Dit wezen is de laatste van zijn soort en wordt door de Amerikaanse overheid bestudeerd om eventueel te worden ingezet in het leger of in de ruimtevaart. Bijgevolg probeert Amerika dit verborgen te houden voor Rusland. Elisa wil het amfibisch wezen helpen ontsnappen uit het laboratorium.


Jaar: 2017
Land: Verenigde Staten
Regie: Guillermo del Toro
Acteurs: Sally Hawkins, Michael Shannon en Richard Jenkins
Genre: Fantasy/Romantiek
Lengte: 123 minuten
Leeftijd: 16 jaar

KOOP TICKETS