nieuws

Donderdag 27 juni verkeershinder i.v.m. wielerronde lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft alle ingrediënten geregeld om het feest tot een succes te maken. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Jaar: 2017
Land: Frankrijk
Regie: Olivier Nakache en Eric Toledano
Acteurs: Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve
Genre: Komedie/Drama
Lengte: 115 minuten
Leeftijd: AL
KOOP TICKETS