nieuws

Donderdag 27 juni verkeershinder i.v.m. wielerronde lees meer

60
Aanvang: 15:30
Popzaal
Genre: Reguliere film

Eind jaren vijftig, Amerika floreert. Frank en April Wheeler zijn een jong, aantrekkelijk en veelbelovend stel. Ze hebben twee leuke kinderen en wonen in een welvarende buitenwijk ergens in Connecticut. Maar gelukkig, of zelfs maar tevreden zijn ze niet. Frank heeft een saaie kantoorbaan, April treurt om een gefnuikte carrière als actrice. Ze waren toch voorbestemd om anders te zijn, beter? In een uiterste poging aan hun gezapige burgerbestaan te ontsnappen besluiten ze naar Frankrijk te gaan. In Europa zullen hun bijzondere gaven zich wel kunnen ontwikkelen, ver van de oppervlakkige consumptie maatschappij die Amerika in hun ogen is. Hun relatie verzandt echter in eindeloos gekibbel en jaloezie, en een drama lijkt onafwendbaar. Bekijk hier de trailer. 

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Drama / Romantiek
119 minuten
Vanaf 12 jaar

Deze film is onderdeel van het Achterhoek Film Event.

 

KOOP TICKETS