nieuws

Bekijk nu het POP programma 2018 van de DRU Cultuurfabriek! lees meer

60
Zaterdag 13.10
Zaterdag 13.10
koop vanaf 02.05
koop vanaf 02.05

Youp van 't Hek

Met de kennis van nu (try-out)
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Koop vanaf 02 mei 2018 om 09:00
Genre: Cabaret

Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf?

Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij langs om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. En… hij laat u in elk geval lachen.

Meld je aan voor het Facebook event.