nieuws

Donderdag 27 juni verkeershinder i.v.m. wielerronde lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Erwan, een niet aflatende Bretoense mijnopruimer, is geschokt wanneer hij verneemt dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is. Ondanks alle liefde die hij voor hem voelt, gaat hij discreet op onderzoek. Hij vindt zijn biologische vader, Joseph, een zeer innemende oude man voor wie hij onmiddellijk affectie koestert. En dan kruist hij het pad van de ongrijpbare Anna, wiens hart hij besluit te veroveren. Maar op een dag dat hij Joseph bezoekt beseft hij dat zij niemand minder is dan zijn halfzuster. Dat slaat bij hem in als een bom en is veel moeilijker te verteren en te verbergen voor de man die hem geadopteerd heeft.

Frankrijk/België
Genre: Komedie / Drama
Lengte: 100 minuten
Regie: Carine Tardieu
Acteurs: François Damiens, Cécile De France en Alice de Lencquesaing
Leeftijd: 9
Jaar: 2017

KOOP TICKETS