nieuws

Vier kerst op het DRU Industriepark lees meer

60
Zaal open: 14:00
DRU Cultuurfabriek
Aanvang: 14:30
Deurprijs: €45,00
Genre: Progrock

Crosslands is de nieuwe naam van voorheen iO Pages festival, een (internationaal) totaalfestival voor de liefhebber van progressieve muziek. Deze editie: KAYAK, NOSOUND, HASSE FRÖBERG & MUSICAL COMPANION, RPWL plays PINK FLOYD, SKY ARCHITECT en FREQUENCY DRIFT

Zes bands verspreid over het poppodium en theaterzaal van de DRU Cultuurfabriek met veel ruimte voor extra’s in het programma als film, workshops, meet&greet met de artiesten en een festivalmarkt.

Prog Buffet
Tijdens het Crosslands Festival bestaat er de mogelijkheid aan het prog buffet deel te nemen. Je kunt tussen 17.30 - 18.30 uur of 18.30 - 19.30 uur deelnemen. Het buffet, verzorgd door grand café Het Schaftlokaal, bestaat uit diverse salades en broodsoorten met tapenades, soep van de dag, heerlijke warme vegetarische, vis- en vleesgerechten. De kosten zijn € 16,50 p.p. vooraf gereserveerd via telefoonnummer 0315-820 201. Op de dag zelf na 12.00 uur kost het buffet € 19,00 (indien nog plaatsen beschikbaar). 

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de facebookgroep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

Kaartverkoop
De online kaartverkoop gaat uitsluitend via Ticketmaster. Klik op de link Koop tickets. Kaarten zijn daarnaast verkrijgbaar bij de receptie van de DRU Cultuurfabriek. 

KOOP TICKETS