Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Hampstead Village, Londen. De Amerikaanse weduwe Emily Waters kan zich moeilijk focussen op de dingen die aandacht nodig hebben, haar mooie appartement, haar financiën en haar zoon. Ondanks de hulp van haar goede vriendin Fiona wil ze niet toegeven aan het feit dat ze door het leven zwerft zonder na te denken over haar toekomst. Op een dag ziet ze vanuit haar raam een vervallen schuur die bewoond lijkt te worden door een slordige man. Ze is getuige van een aanval op hem door een groep professionele misdadigers. Geschokt belt ze de politie en wacht op hulp. De volgende dag besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan in de bossen.

Verenigd Koninkrijk
Genre: Drama / Romantiek
Lengte: 102 minuten
Regie: Joel Hopkins
Acteurs: Diane Keaton, Brendan Gleeson en James Norton
Leeftijd: AL
Jaar: 2017

KOOP TICKETS