nieuws

Bijzondere theatervoorstelling met acteurs met Niet-Aangeboren Hersenletsel lees meer

60
Donderdag 27.12 2018
Donderdag 27.12 2018
uitverkocht €10 00
uitverkocht €10 00

Popquiz

Zaal open: 19:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:00
Genre: Pop

Initiator Rock 'n' Roll Highschool organiseert al meer dan tien jaar met veel plezier popquizzen op verschillende locaties en voor verschillende gelegenheden. Popquizzen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en om dat te vieren en nóg meer mensen met popquizzen in aanraking te brengen vonden zij het tijd worden voor een speciale Dag van de Popquiz.

Op deze 27 december kun je ook bij de DRU Industriepark meedoen aan een avondvullende popquiz. Inloop vanaf 19:00. Om 20:00 beginnen we met een van de gezelligste popquizzen van het land. In 5 rondes word je ondervraagd over de beste en de slechtste muziek van toen en nu.

De Popquiz is uitverkocht. JE KUNT JE AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST DOOR EEN E-MAIL TE STUREN NAAR INFO@DRUCULTUURFABRIEK.NL MET NAAM EN TELEFOONNUMMER. MOCHTEN ER KAARTEN TERUGKOMEN, DAN WORD JE OP VOLGORDE VAN INSCHRIJVING OP DE WACHTLIJST GEBELD.


Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.




Bekijk ook